Oneștencelor care cu greu reușesc să-și procure puțin timp pentru îngrijire personală, din cauza programului încărcat, le stă la dispoziție, de curând, o locație nouă, axată pe servicii de coafor și machiaj, unde toată procedura privind vopsitul părului este cu cel puțin jumătate de oră mai scurtă decât în rest.

Pe Bulevardul Republicii, la numărul 48 (în apropiere de <Calul Alb>), s-a deschis un coafor cu un aer nou, proaspăt, occidental.  Până la urmă, de ce n-ar mai fi loc de un coafor nou într-un oraș în care sunt pe puțin 30 de saloane de înfrumusețare?!

“Total Look” este afacerea unor oneșteni, soț și soție, care s-au întors acasă după 13 ani de stat în Italia. Gabriela s-a gândit să-și pună experiența acumulată printre “macaronari” în slujba oneștencelor.

“Total Look” vine pe piață cu un produs exclusiv, o vopsea de păr pe care nu o mai folosește niciun salon din Onești. “0-10” este o vopsea de păr profesională al cărui principal atribut este faptul că își face efectul foarte repede. Mai precis, în numai 10 minute (de aici și denumirea produsului), spre deosebire de restul vopselelor de păr, tot profesionale și ele, la care acțiunea de colorare (intervalul de timp care se scurge din momentul în care s-a aplicat vopseaua până când se clătește părul) durează chiar și 45 de minute!

În plus, vopseaua de păr 0-10 nu conține amoniac.

Foarte important , la “Total Look” sunt disponibile mai multe pachete de servicii, astfel încât clientele să nu aibă surprize neplăcute când le vine “nota de plată”.

Inițial, Gabriela Marinescu, proprietara coaforului, și-ar fi dorit să deschidă o academie de coafură și make-up la Napoli, sens în care a urmat și cursurile unor școli de renume din Italia (recunoscute în Uniunea Europeană și care îi confereau acest drept), dar ulterior a ales să revină acasă.

“<Total Look>  dorește să fie <first choise> (n.r. – prima alegere) în servicii de coafură și machiaj, pentru oneștence. Pe lângă calitate și rafinament, ne vom răsfăța clientele cu produse de top, profesionale”, ne-a declarat Gabriela Marinescu.