Angajații Primăriei Onești nu mai pot pierde vremea pe Facebook, în timpul programului de lucru, după ce le-a fost restricționat accesul la rețeaua de socializare, de pe rețeaua de intranet a instituției publice locale.

Măsura a fost luată zilele trecute de primarul Nicolae Gnatiuc, scopul principal fiind eficientizarea muncii funcționarilor publici din subordine.

Instituția Primăriei Onești are cu totul în jur de 250 angajați, dar această restricție îi vizează doar pe cei care lucrează strict în “Turnul Verde”.

“Pentru a eficientiza actul administrativ și pentru a-și aloca timpul de lucru sută la sută cetățenilor municipiului, am hotărât restricționarea tuturor angajaților Primăriei Onești la platforma de socializare Facebook precum și la alte site-uri care nu au legătură cu obiectul actului administrativ”, ne-a declarat edilul-șef al orașului, Nicolae Gnatiuc.

Nu de puține ori s-a întâmplat ca cetățenii orașului să se plângă de faptul că angajații Primăriei Onești stăteau pe site-urile de socializare, în loc să le rezolve problemele.

Funcționarii Primăriei pot în continuare să acceseze Facebook-ul și orice alte site-uri doresc folosindu-se de internetul pe care îl au pe telefoanele proprii.