(P) .

Sorin Ichim, care a fost îndepărtat din funcția de primar interimar al comunei Livezi pe 30 aprilie, în urma votului consilierilor locali – fapt despre care UNU pe Trotuș a relatat în exclusivitate AICI – a ieșit în spațiul public cu o declarație pe marginea acestui subiect.

Într-o postare pe Facebook, Sorin Ichim susține că a fost demis din funcția de primar de “o <gașcă> din Primărie cu influențe asupra Consiliului Local”.

MESAJUL INTEGRAL al primarului demis al comunei Livezi:

Bună dimineața,  dragi cetățeni ai comunei LIVEZI !

Am urmărit cu atenție  comentariile făcute de anumite persoane pe rețelele de socializare și în spațiul public, în urma ședinței de consiliu local din data de 30 aprilie 2020.

În câteva cuvinte aş vrea să vă prezint adevărul adevărat despre  schimbarea mea din funcția de primar. Am devenit incomod când am cerut personalului primăriei să respecte regulamentul  de funcționare a instituției.

Am fost și voi rămâne incomod pentru angajații primăriei care nu respectă programul de lucru, sau vin la serviciu doar să semneze condica de prezență.

Nu am suportat și nu voi suporta niciodată să li se vorbească  vulgar cetățenilor de către funcționarii primăriei.

Am deranjat când ceream angajaților de la unele ghișee să se rezolve problemele cetățenilor și să nu mai tergiverseze pentru a da soluții.

Am deranjat o ,,gașcă din primărie cu influențe asupra consiliului local, atunci când am pus pe ordinea de zi desființarea a două posturi care nu se justifică și sunt plătite cu sume mari de bani din bugetul primăriei. Menționez că proiectul pentru desființarea celor două posturi a fost votat cu 13 voturi pentru și două abțineri.

Și exemplele pot continua.

Nu vreau să plictisesc, dar acestea sunt motivele reale pentru schimbarea mea din funcție.

În momentul de față eu aștept un punct de vedere al autorităților abilitate să soluționeze acest caz. Eu nu sunt supărat pentru ceea ce mi s-a întâmplat mie, sunt supărat și indignat pentru că au șifonat imaginea comunei noastre.

Voi continua să lupt cu aceste ,,găști, indiferent de consecințe, pentru ca niciun cetățean din comuna noastră să nu se mai simtă umilit când vine la primărie.

Să aveți o duminică plăcută! DOAMNE AJUTĂ!