Dacă DPP a renunțat la ideea de a-și face un serviciu specializat de desfundare și curățare a canalelor și subsolurilor blocurilor din Onești și de vidanjare, o firmă privată a speculat momentul propice.

Pentru că SC RAJA Constanța SA – operatorul care administrează serviciul public de alimentare cu apă și canalizare în municipiul Onești, de la 1 iunie 2017 – nu are dreptul să efectueze intervenții dincolo de contorul de branșament al blocurilor, a apărut nevoia unor firme care să asigure acest tip de serviciu pe proprietățile private.

Și pentru că atunci când e rost de făcut bani nu există timp de pierdut, pe Facebook a și apărut o pagină oficială a unei firme care oferă servicii de vidanjare și nu numai.

Pagina “Divizia Ecologică – Vidanjări Onești” a fost înființată în urmă cu 3 zile, pe 8 august. Pe pagină nu sunt trecute prea multe informații, apar doar o adresă (Bdul Mărășești nr. 77) și un număr de telefon (0755.669.159), plus o fotografie de profil și una de copertă, ambele înfățișând o mașină de vidanjare.

Tarifele le afli doar dacă suni la numărul de telefon afișat și sunt, probabil, negociabile, în funcție și de complexitatea lucrării.