UPDATE – 09.17: Spartan Restaurant se găsește în cadrul “Roman Value Center”, centru comercial pe care ar trebui să-l copieze viitorul mall de la Onești, dar, cu toate acestea, potrivit ultimelor informații culese de reporterii UNU PE TROTUȘ, restaurantul de tip fast-food care vinde cu prioritate gyros și souvlaki a ales ca la Onești să fie prezent într-o altă locație, și anume în cadrul viitorului magazin Dedeman. Informația justifică graba cu care Spartan caută deja oameni (până se va construi mall-ul va mai dura puțin) și este confirmată și de faptul că Spartan Restaurant este prezent și la Dedeman Focșani, inaugurat săptămâna trecută.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Spartan Restaurant, unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante de tip fast-food din România, cu unități deschide în multe mall-uri din țară, inclusiv în Roman Value Center”, centrul comercial după care se va construi mall-ul de la Onești, caută angajați în oraș.

“NE EXTINDEM, formăm echipă pentru #SPARTAN ONEŞTI și angajăm personal pentru postul de MANAGER şi ASSISTANT MANAGER

CE OFERIM:
Program de pregătire şi suport pentru dobândirea cunoştintelor din sistemul SPARTAN
Un sistem de premiere în funcție de implicare și performanțe individuale;
Venit atractiv incluzând bonuri de masă.

Pentru mai multe detalii, contactează-ne la numerele de telefon:
0745 920 433 / 0740 168 721 sau COMPLETEAZĂ FORMULARUL online https://spartanrestaurant.ro/cariere/”,
este textul anunțului de angajare publicat de Spartan România pe Facebook.

Cel mai probabil, Spartan a demarat deja procesul de recrutare de personal pentru a avea timp suficient să-și specializeze oamenii, pentru când se va deschide mall-ul de la Onești.

Spartan Restaurant este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante de tip fast-food din România. Primul restaurant Spartan a fost inaugurat în 2012 în Iulius Mall Suceava, iar astăzi compania deține aproape 30 de restaurante alături de societățile francizate, în toate mall-urile din țară, la București, Cluj-Napoca, Brașov, Constanța, Iași, Craiova, Alba Iulia.

Spartan Restaurant își întâmpină clienții cu produse care au la bază carne rotisată, vânzând cu prioritate gyros și souvlaki.

Produsele se prepară în lipii sau turte coapte și sunt servite cu sosuri. Specificul este parțial grecesc și se reflectă în modalitatea de prăjire a cărnurilor, coacerea produselor de panificație tip pita și împachetarea ingredientelor în lipie. Produsul de bază, „souvlaki”, nu este identic cu cel din Grecia, având o rețetă proprie de preparare.

Pe 15 aprilie, UNU PE TROTUȘ a scris, în exclusivitate, că la Onești urmează să se facă un mall, de către compania de dezvoltare imobiliară și investiții Prime Kapital (detalii AICI).