Georgiana Miler, câștigătoarea titlului de cel mai bun sportiv al clubului CSȘ Onești în anul 2017, și-a reconfirmat încă o dată valoarea în cadrul Campionatelor Naționale de Judo pentru Tineret, care s-au desfășurat zilele trecute, la Focșani.

Deși nu are decât 15 ani, fiind mai mică chiar și cu șase ani față de adversarele pe care le-a avut de înfruntat, eleva antrenorului Doru Bucătaru tot a reușit să urce pe podiumul de premiere la categoria +63 de kilograme.

Georgiana Miler și-a adjudecat medalia de bronz, după ce a ocupat locul al III-lea la Campionatele Naționale de Judo pentru Tineret, demonstrând încă o dată că este una dintre cele mai talentate judoka pe care o are țara noastră.

Georgiana Miler este originară din Cireșoaia, localitate care aparține de Slănic Moldova.

Chiar dacă mai are mult de muncă până să ajungă să-i calce pe urme fostei campioane olimpice Alina Dumitru, sportiva lui Doru Bucătaru și-a făcut deja un nume în lumea judo-ului european.

Georgiana Miler este deținătoarea titlului balcanic Under 15, la categoria +63 kilograme, succes pe care l-a obținut vara trecută, în Grecia, la Salonic.

Georgiana Miler face parte, de doi ani, din cadrul lotului național de judo juniori al României.