PPT (Prețuri pentru Tine) este un lanț românesc de magazine, bazele companiei fiind puse în 2006 de către frații Adrian și Gabriel Mărgărit și Tudor și Alexandru Matei, din București.

PPT deține un magazin și la Onești, pe strada Republicii nr. 66 (vizavi de pizzeria Bogdanis) și este în continuă dezvoltare fiind în căutare de spații comerciale cu suprafețe între 50 și 200 de metri pătrați în toate localitățile din țară care au cel puțin 10.000 de locuitori.

Ei bine, dacă până acum specificul magazinelor PPT din Onești și din țară era comercializarea de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru toate vârstele la prețuri accesibile, din acest an compania va avea o abordare nouă.

Potrivit zf.ro, Lech Przemieniecki, mamangerul polonez care conduce de la începutul anului lanțul românesc de modă PPT – Prețuri pentru Tine – va paria în 2018 și pe produse premium, nu doar pe prețurile mici.

Astfel, PPT își pregătește intrarea înclusiv în malluri (acolo unde este cazul), dar și pe alte piețe din regiune.

PPT deține aproapte 200 de magazine în România, Republica Moldova și în Bulgaria și face pași pentru extinderea regional fiind vizate șase state: Serbia, Bosnia-Herțegovina, Muntenegru, Albania, Ucraina și Georgia.

În județul Bacău, pe lângă magazinul de la Onești, PPT mai are deschide magazine la Bacău, Comănești și la Moinești.