Patru persoane, doi adulți și doi copii, au suferit arsuri în urma incendiului care a izbucnit, ieri după-amiază, într-o gospodărie din Moinești, de pe strada Schelei. Dacă adulții sunt în stare gravă la spital, copiii au scăpat din fericire cu arsuri mai mici și există speranțe că se pot recupera. (VIDEO DE LA ACȚIUNEA DE STINGERE A INCENDIULUI – AICI)

După ce au stins incendiul, pompierii au stabilit în urma anchetei efectuate că acesta a izbucnit de la o scânteie care a intrat în contact cu lichidele combustibile depozitate în curte.

“Au ars circa o casă de locuit, anexe și un garaj din lemn pe o suprafață de circa 200 mp, precum și produse combustibile în diferite recipiente. Cauza incendiului: scânteie electrică – scurgeri de lichide combustibile”, au precizat reprezentanții ISU Bacău.

În urma incendiului au rezultat 4 persoane rănite: femeie – 42 ani (90% arsuri pe suprafața corpului), bărbat – 38 ani (80%  arsuri pe suprafața corpului),  minor  – 13 ani (arsuri de gradul II pe antebraț drept), minor – 17 ani (arsuri de gradul II pe ambele brațe).