La data de 01 august a.c., în jurul orei 11.00, poliţiştii oneşteni au depistat în trafic un bărbat de 66 de ani, din comuna Livezi, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Sănduleni, sub influenţa alcoolului.

În urma testării bărbatului în cauză cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, din verificările efectuate a rezultat că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu dreptul de a conduce suspendat.

………….

La aceeaşi dată, în jurul orei 12.00, un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Oneşti a depistat un bărbat de 37 de ani, din comuna Nicolae Bălcescu, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,55mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Sursa: IPJ Bacău