Un tânăr de 21 de ani, fost hacker, a fost împușcat în cap luni seara, în scara unui bloc de pe strada Alecu Russo din Bacău. Locatarii din zonă susțin că înaintea împușcăturilor, victima ar fi avut un confict verbal cu un alt bărbat, cel mai probabil autorul crimei (ȘTIREA INIȚIALĂ AICI).

Autorul crimei este căutat și la această oră de oamenii legii.

“Prin ordonanţa procurorului din 09.03.2020, s-a dispus începerea urmăririi penale, in rem, cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor, prev. de art. 188 al. 1 C.pen.

În acest sens, la data de 09.03.2020, în jurul orei 20:34, organele de poliţie au fost sesizate cu privire la faptul că în holul de la intrarea în scara B a blocului nr. 47, situat în mun. Bacău, str. Alecu Russo, se aud împuşcături.

La adresa sus menţionată a fost descoperit, ulterior, cadavrul unui bărbat, identificat în persoana numitului O.C.I., în vârstă de 21 de ani, care prezenta urme de împuşcare la nivel corporal.

În prezenta cauză se efectuează multiple activităţi investigative şi de urmărire penală, în vederea identificării autorului faptei şi a împrejurărilor comiterii acesteia.

Pentru moment, având în vedere caracterul nepublic al urmăririi penale şi pentru a nu fi afectată buna desfăşurare a anchetei, nu pot fi furnizate informaţii suplimentare” se arata într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău. (foto: desteptarea.ro)