UPDATE – Răsturnare de situație! Declarat câștigător aseară, imediat după terminarea SuperSpecialei, Adi Răspopa s-a trezit mai târziu detronat de pe locul 1. Explicația este cât se poate de simplă: pilotul oneștean a greșit traseul, fapt pentru care arbitrii i-au aplicat o penalizare, astfel că primul loc i-a revenit lui Vali Porcișteanu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Pilotul oneștean Adrian Răspopa a obținut o victorie superbă în SuperSpeciala de ieri seară, din cadrul Raliului Moldovei powered by Dedeman, care s-a desfășurat pe bulevardul Oituz din Onești.

Echipajul Adrian Răspopa / Cosmin Diacu i-a devansat în SuperSpeciala de la Onești pe Vali Porcișteanu / Dan Dobre și pe Titi Aur / Anton Avram. Răspopa a încheiat primul cu timpul 1 minut, 40 de secunde și 70 de sutimi, Porcișteanu a oprit cronometrul la 1.44:10, iar Aur a trecut linia de sosire după 1.44:90.

De altfel, Adrian Răspopa a avut o primă zi foarte bună în Raliul Moldovei, obținând timpi foarte buni și la primele trei treceri.

Parcursul excelent din prima parte a zilei și victoria din SuperSpeciala de la Onești i-au permis lui Adi Răspopa să încheie prima zi de concurs pe un excelent loc 2, la numai 11 secunde de echipajul Porcișteanu / Dobre.

Azi sunt programate probele speciale de la Hemeiuș, Trebeș și Racova, festivitatea de premiere urmând să aibă loc după orele 21.00, în centrul Bacăului.

Oneștenii au fost prezenți în număr mare la SuperSpeciala de pe bulevardul Oituz, dar printre sutele de spectator și-au făcut loc și mulți alți pasionați de automobilism din multe alte localități din județ.