Echipa de copii născuți în 2009 din cadrul clubului Sportul Onești a câștigat, zilele trecute, un turneu de fotbal desfășurat la Brăila, la care au participat 12 echipe, printre acestea numărându-se și Academia Hagi.

Puștii născuți în 2009 de la Sportul Onești – pregătiți de Cristian Vrânceanu și Daniel Munteanu – au terminat pe primul loc turneul organizat de clubul Stars (condus de fostul jucător oneștean Daniel Pleșa), după ce au câștigat toate cele patru meciuri disputate la Brăila: 15-1 cu echipa secundă a clubului gazdă, 15-0 cu Juniorul Galați, 5-2, în semifinale, cu Oțelul Galați și 5-1, în finală, cu Stars Brăila.

De menționat că Sportul Onești a ajuns la acest turneu la invitația Academiei Hagi, care are semnat un parteneriat cu clubul lui Pleșa, Stars Brăila. La competiție au participat echipe din Brăila, Galați, Focșani dar și Celta Brașov (o școală de fotbal care are o colaborare cu gruparea spaniolă de primă ligă Celta Vigo).

Revenind la turneul de la Brăila, în afara Cupei “Stars”, echipa lui Cristian Vrânceanu a mai obținut un trofeu, prin Șerban Hanganu, care a fost desemnat cel mai bun jucător al competiției.

Academia Hagi a ocupat locul 4, ultimul loc pe podium revenindu-i Oțelului Galați.