Marșul Absolvenților” de la Onești va avea loc anul acesta în ziua de marți, 23 mai, evenimentul urmând să se încheie cu un concert susținut de Lora.

Totodată, primarul Municipiului Onești, Nicolae Gnatiuc, anunță că șefii de promoție vor fi recompensați cu suma de 2.000 de lei fiecare.

Devenit de acum o tradiţie, <Marşul Absolvenţilor> se va desfăşura şi în acest an la Oneşti. Ajuns la a V-a ediţie, <Marşul Absolvenţilor> este o manifestare a bucuriei elevilor care termina liceul, dar şi o formă de recunoştinţă faţă de efortul depus de cadrele didactice, elevi şi părinţi deopotrivă, cei prezenţi putându-se bucura de un concert susţinut de îndrăgită interpreta LORA. De asemenea, şefii de promoţie vor fi recompensaţi cu câte 2000 de lei, suma pe care în viitor mi-aş dori să o suplimentăm.

Felicit pe această cale cadrele didactice, părinţii dar mai ales tinerii absolvenţi, le doresc putere de muncă şi succes mai departe, iar elevilor şi profesorilor cu rezultate deosebite la fazele naţionale ale olimpiadelor şi concursurilor şcolare le reamintesc că vor fi la rândul lor recompensaţi în cadrul Galei Învăţământului, ce se va desfăşura în scurt timp”, a spus edilul-șef al Oneștiului.

Lora a mai cântat la Onești cu ocazia Festivalului Verii.