Patru familii din Bacău au plănuit să petreacă două săptămâni în plimbare prin Europa, cu rulota. Au închiriat din vreme patru maşini de tip 4+2 premium, în care pot călători, conform pozelor de pe site-ul companiei, 6 persoane. Ieri dimineaţă, când au ajuns la reprezentanţa din Braşov, de unde ar fi trebuit să ia rulotele, au avut o surpriză. Două dintre maşini erau de 2+2. Conform imaginilor de pe site-ul, companiei, acestea ar fi mai mici, pentru 4 persoane, relatează stirileprotv.ro.

Clienţii spun că firma nu şi-a respectat angajamentul şi că le-a oferit alte rulote decât cele convenite prin contract. Însă reprezentanţii societăţii susţin că, de fapt, le-au livrat maşini mai moderne.

Clienţii au achitat încă din luna februarie chiria pentru patru rulote, în total 6.000 de euro. Dar, spun ei, acestea nu sunt singurii bani pe care îi pierd.

„Tot concediul era foarte bine pus la punct, toate rezervările erau plătite la formula unu, toate campările făcute pe zile, pe ore, pe zone, ca tot concediul să fie de vis. Acum totul s-a dus de râpă”, a spus unul dintre clienți, pentru sursa citată.

Noi am plătit o autorulotă premium 4+2 şi am primit o autorulotă în care e specificat 2+2, adică 4 persoane. Şi noi suntem 5, doi adulţi şi 3 copii între 12-16 ani”, a menționat un altul.

Reprezentantul firmei de închirieri are punctul său de vedere: “Rulota 2+2 este superioară rulotei 4+2, atât ca şi cost de achiziţie, cât şi că performante tehnice. Autorulotele 2+2 sunt mai mari. Noi acest lucru le-am explicat, dar ei au devenit agresivi, lucru pe care noi nu îl tolerăm.

În cele din urmă, clienţii au fost evacuaţi din curtea firmei, pe motiv că au devenit violenţi.

Niciuna dintre cele patru familii nu a mai plecat în concediul plănuit.

Oamenii au făcut cale întoarsă în Bacău şi vor să dea în judecată firrma de închirieri. (foto: captură Pro TV)