După ce și-a încheiat aventura în Cupa României, Viitorul Curița a luat startul, ieri, într-un nou sezon al campionatului județean, la Dărmănești, împotriva formației locale – Uzu.

Rareș Mihalache nu a putut conta în acest joc pe serviciile a trei dintre cei mai importanți jucători ai săi – Vasile Padovei, Silviu Lupu și Alex Soroiu – însă aceste absențe motivate nu s-au simțit în jocul Viitorului.

Mai mult decât atât. Deși au jucat în 10 oameni încă din minutul 10 al meciului, după eliminarea fundașului central George Chealfă, și au intrat la pauză în dezavantaj, “alb-verzii” s-au impus cu 4-1, prin golurile marcate de George Maxim, Alex Chiriac, George Folia și Răzvan Ghețu, care a transformat un penalty în ultimul minut.

“Mă bucur că am debutat cu dreptul. Am avut un meci dificil prin prisma faptului că din minutul 10 am rămas în inferioritate. Băieții au dat însă dovadă de caracter, iar a doua repriză nu le-au mai dat adversarilor nicio șansă, a declarat antrenorul lui FC Viitorul, Rareș Mihalache.

În următoarea etapă, FC Viitorul va evolua pe teren propriu (pe stadionul comunal din Cașin), sâmbăta viitoare, 31 august, de la ora 18.00, cu AS Bârsănești.

Tot în runda inaugurală, în Seria “Valea Trotușului”, CSM Moinești și Voința Oituz au încheiat nedecis, 1-1.