Cauzată de execuția unor lucrări de mentenanță la conducta de aducțiune Poiana Uzului – Bacău aparținând Companiei Regionale de Apă Bacău (CRAB), întreruperea furnizării apei în municipiul Onești nu va mai avea loc la data anunțată inițial.

După ce inițial s-a anunțat că întreruperea furnizării apei în municipiul Onești, pentru 24 de ore, va avea loc în ziua de 7 noiembrie, până la urmă s-a stabilit ca această oprire să aibă loc o săptămână mai târziu, pe 14 noiembrie.

“Urmare a înștiințării primite de la S.C. COMPANIA REGIONALA DE APĂ BACĂU S.A., prin care se aduce la cunoștință că lucrările la tronsonul aerian al conductei de aducțiune Poiana Uzului – Bacău aparținând S.C. CRAB S.A se reprogramează, SC. RAJA S.A. Constanța anunță:

întreruperea furnizării apei potabile în municipiul Onești, se va face începând din data de 14.11.2017, ora 07:00, până în 15.11.2017, ora 07:00.      

Lucrările de consolidare sunt estimate de către executantul acestora pentru o durată de aproximativ 12 ore, la care se adaugă o perioadă suplimentară de până la 12 ore, perioada necesară pentru reluarea alimentării cu apă a conductelor de aducțiune, transport și distribuție și revenirea la parametri de debit și presiune.

În această situatie, RAJA S.A. va lua măsuri ca rezervorul de apă Cuciur să fie plin, lucru ce va permite alimentarea orașul Onești cu apă potabilă din rezervor, conform unui program pe care îl vom anunța imediat ce va fi stabilit”, precizează RAJA, într-un comunicat de presă.