Una dintre cele mai îndrăgite formații de muzică pop-rock din România – Proconsul – care anul acesta își sărbătorește majoratul (18 ani de la înființare) va susține un concert la Onești, în clubul Old Friends.

Old Friends continuă să-și surprindă în mod plăcut clienții, pentru care pregătește aproape în fiecare week-end spectacole acoperind o plajă artistică diversă.

Astfel, dacă vinerea aceasta (n.r. – 29 septembrie) buna dispoziție va fi întreținută de comediantul Jugaru Shukaru, în primul week-end din octombrie – mai precis sâmbătă, 7 octombrie – clubul situat în vecinătatea Colegiului Tehnic “Petru Poni” va fi gazda formației Proconsul.

După cum scrie chiar pe site-ul oficial al trupei, “aventura numită PROCONSUL a început din pură pasiune pentru muzică! La început, membrii s-au reunit sub numele de <Take Five> (din 1994 până în 1998, au cantat sub acest nume în Suedia), dar în 1999 au ales să își schimbe numele în PROCONSUL, au lansat maxi-single-ul de succes “De la ruși” și au început să compună primele piese originale”.
Solistul trupei Proconsul este Bodo (Bogdan Marin), fostul soț al Ioanei Băsescu, fiica cea mare a fostului președinte Traian Băsescu.
De-a lungul timpului, trupa Proconsul a primit mai multe premii ;I distincții de genul Cel mai bun grup al anului, Cea mai bună piesă a anului, Cea mai bună voce masculină a anului, etc.

De la anunțarea evenimentului de către amfitrionii acestuia a confirmat deja prezența un număr însemnat de persoane, astfel că cei care doresc să fie prezenți sâmbătă, 7 octombrie, la Old Friend trebuie să se grăbească să-și facă rezervare, locurile fiind limitate.