Cetățenii municipiului Onești sunt invitați să se pronunțe cu privire la locațiile în care trebuie amplasate noile aparate fitness și locurile de joacă ce vor fi achiziționate de administrația publică locală, în perioada următoare.

“Așa cum am anunțat şi cu alte ocazii, la amplasarea noilor locuri de joacă și aparate de mișcare în aer liber achiziționate pentru acest an, voi ține cont atât de sugestiile și solicitările cetățenilor cât şi de părerea specialiștilor din cadrul SC DPP SA Onești.

În acest sens, doresc să vă consult pe dumneavoastră, cetățenii, cu privire la locurile unde ar trebui să montăm aceste facilități. Propunerile primite din partea dumneavoastră le voi analiza împreună cu persoanele din compartimentul de specialitate și vom decide amplasarea celor 7 locuri de joacă și 20 aparate de fitness, în funcție de numărul solicitărilor primite pentru anumite zone.

Pentru o cât mai mare transparență, vă adresez rugămintea de a transmite solicitările dumneavoastră printr-un comentariu la această postare! Vă mulțumesc!”, a precizat primarul Oneștiului, Nicolae Gnatiuc, într-o postare pe Facebook. (foto mare: arhivă)