În centrul comunei Cașin, la numai câțiva metri de Primărie, s-a deschis cea mai nouă terasă cu specific barbeque din zona Oneștiului. Beneficiind de un design aparte, terasa Poia Grill oferă o priveliște relaxantă și memorabilă clienților, respectându-se desigur normele privind distanțarea socială.

Poia Gril este o afacere de familie, fiind condusă de un băiat și o fată, frate și soră, și a fost inaugurată luni, 1 iunie, odată cu redeschiderea teraselor după două luni de pandemie.

Pe terasa Poia Grill, pe perioada anotimpului cald, clienții se pot relaxa și pot savura, într-un cadru perfect, preparate delicioase pe grătar – mici, ceafă de porc, fleică, coaste, cârnați, piept de pui  – alături de care merge de minune o bere rece la draft!

La Poia Grill se servește probabil cel mai bun grill de pe Valea Cașinului, iar produsele sunt întotdeauna proaspete, aprovizionarea făcându-se de la un abator de tradiție din comună.

Reprezentantele sexului frumos beneficiază și ele de o atenție deosebită la Poia Grill, fiind așteptate cu cele mai delicioase ecleruri și alte produse de cofetărie, sucuri, cafea și băuturi alcoolice fine, ce satisfac cel mai rafinate gusturi.

“Fiind un business nou, acesta este deja adaptat la noua normalitate, în sensul în care activitatea se desfășoară în condiții de maximă siguranță atât pentru clienții, cât și pentru angajații noștri. După două luni de restricții, oamenilor le este dor să iasă la terasă, să socializeze și îi așteptăm pe toți cu cele mai gustoase preparate la grătar”, au spus cei doi frați.

Terasa Poia Grill este deschisă zilnic între orele 07.00-22.00, bucătăria fiind deschisă între orele 11.00-21.00.