Deși nu au decât 15, respectiv 16 ani, Carina Bălașa și Victor Zarzu, de la CSȘ Onești, tot au reușit să pună mâna pe medalii la Campionatele Naționale de Badminton Under 19, care au avut loc în perioada 28-30 septembrie, la București.

Concurând împotriva unor sportivi cu 2-3 ani mai mari ca ei, Carina Bălașa și Victor Zarzu au izbutit să câștige medaliile de bronz în probele de dublu fete, respectiv dublu băieți.

Atât Carina Bălașa, cât și Victor Zarzu au avut parteneri de întrecere sportivi din Timișoara: Alexandra Soare, pentru Carina, și Paul Haranguș, pentru Victor.

Dacă de la Naționalele de bandminton Under 19 s-au întors cu câte o medalie de bronz fiecare, Carina Bălașa și Victor Zarzu sunt printre favoriții întrecerilor din cadrul Campionatelor Naționale Under 17, care se vor desfășura săptămâna viitoare, la Târgu Mureș. “Atât Carina, cât și Victor au șanse mari să urce pe podium și la individual”, a precizat profesorul Vali Hahuie.

Carina Bălașa și Victor Zarzu au fost pregătiți până în această vară de antrenorul emerit Mircea Agapi, care a ieșit între timp la pensie. În prezent, de pregătire lor se ocupă profesorii Vali Hahuie și Ionuț Turturică.