Inspectorul de poliție penitenciară Mihai Gosav a fost primit cu îmbrățișări și aplauze de colegii din cadrul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare (SNPAP) Târgu Ocna, după revenirea în țară de la Jocurile Latino-Americane ale Polițiștilor și Pompierilor, ce s-au desfășurat în Mexico-City, în perioada 17-23 noiembrie.

Mihai Gosav a izbutit să cucerească la Jocurile Latino-Americane ale Polițiștilor și Pompierilor nu mai puțin de trei medalii, aur la judo și două de argint la judo OPEN (concurs la care au dreptul să participe doar cei mai buni judoka dintre cei prezenți la competiție) și jiu-jitsu brazilian, toate în cadrul categoriei 100 kg.

Îmbrățișat și felicitat pe rând de toți colegii încă de când a intrat pe poarta instituției în cadrul căreia lucrează, Mihai Gosav a dezvăluit faptul că la următoarea competiție la care va participa – Jocurile Europene ale Polițiștilor și Pompierilor din Germania, de anul viitor – va lua cu el și doi elevi ai SNPAP Târgu Ocna.

La conferința de presă pe care a susținut-o, ieri, la SNPAP Târgu Ocna, oneșteanul Mihai Gosav a mai primit felicitări din partea reprezentanților Asociației Internaționale a Polițiștilor Regiunea 3 Bacău, ai Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor și ai Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare.

“Suntem mândri de tine, ești un adevărat campion!”, i-au transmis sportivului originar din Onești.

Întâlnirea lui Mihai cu colegii s-a încheiat cu o ședință foto, toată lumea fiind interesată să aibă o poză cu campionul.