Prezent la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor, care au loc în China, oneșteanul Mihai Gosav (47 de ani) a izbutit să-și treacă în palmares două titluri de vicecampion mondial la judo și la jiu-jitsu brazilian, ambele la categoria +100 kg/ +40 de ani.

Oneșteanul Mihai Gosav este un obișnuit al podiumurilor de premiere al competițiilor de gen, având în palmares zeci de medalii, obținut la competiții interne și internaționale de prestigiu.

Fost agent în cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale ale Poliției, oneșteanul Mihai Gosav este în prezent inspector de penitenciare, fiind încadrat ca profesor al Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna.

Ultimele succese remarcabile obținute de Mihai Gosav înainte de a deveni vicecampion mondial la judo și la jiu-jitsu brazilian la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor din China, au fost locul I la judo și locul II la jiu-jitsu în cadrul Jocurilor Latino-Americane ale polițiștilor și pompierilor, ce s-au desfășurat în decembrie 2018, fiind găzduite de Panama City. (foto: facebook.com/ Mihai Gosav)