Otilia Dima, fost jurnalist la Radio Connect FM, acum mama unei fetițe minunate în vârstă de 2 anișori, și-a lansat, sâmbătă, 8 decembrie, cartea “Palatul de vanilie” – un fel de caiet de rețete pentru copii, după cum singură a descris-o.

La lansarea cărții, care a avut loc în Ludoteca din cadrul Bibliotecii Municipale “Radu Rosetti” din Onești au fost prezenți numeroși prieteni ai autoarei, care au venit însoțiți de copiii lor. Desigur, nu putea lipsi Natalia, fiica Otiliei, și soțul acesteia.

Profesoara Gabriela Anghel și directorul bibliotecii oneștene, Ionuț Tenie, s-au numărat la rândul lor printre participanți. Fiecare a ținut câte o alocuțiune, la fel și autoarea cărții.

“Brioșa care a împăcat oul, roșiile și dovleceii, până și avocado-ul cel bosumflat s-au bucurat să vadă atâția copii și atâtea mămici. A fost o zi frumoasă, o lansare cu multe emoții pentru mine. Mulțumesc tuturor pentru ajutor și pentru prezență și celor care nu au putut ajunge, pentru gândurile bune și încurajările transmise”, a spus Otilia Dima, care a acordat și o sesiune de autografe.

Cartea “Palatul de vanilie” costă 27 de lei și poate fi comandată de pe site-ul www.cughilimele.ro.