La data de 17 februarie a.c, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Bacău au depistat, în trafic, un bărbat de 43 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii, sub influenţa alcoolului.

Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

La aceeaşi dată, poliţişti din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au depistat un bărbat de 42 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa alcoolului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

………

De asemenea, poliţiştii rutieri din Oneşti au depistat, în trafic, un bărbat de 43 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, sub influenţa alcoolului.

Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

…..

Cu aceeaşi alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost depistat de către poliţişti şi un bărbat de 39 de ani, din comuna Răchitoasa. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.(sursa: IPJ Bacău)