Direcția 5 va concerta pe 10 martie la Cinematograful Capitol” din Onești, începând cu ora 19.30. Trupa Direcția 5 are o carieră de mai bine de 20 de ani cu peste 20 de single-uri, mai mult de 30 de albume și un singur crez: muzica de cea mai bună calitate.

În urma concursului organizat de ziarul “UNU pe Trotuș” – DETALII AICI – câștigătorul invitației duble la concertul trupei Direcția 5 de la Onești a fost desemnat oneșteanul Mihai Aurelian Apostu (foto mic).

Menționăm că Mihai Aurelian Apostu a fost abia al 6-lea nume câștigător stabilit la tragerea la sorți, după ce cu primele cinci persoane extrase din urnă fie nu s-a reușit stabilirea unei legături, pentru a le fi înmânată invitația dublă (Simona Mironescu Casapu, Cerasela Neagu, Gabi Vîrlan, Gabi Calcan – vezi print-screen), fie au refuzat invitația deoarece programul nu-i permitea să ajungă la concert (Corina Stalomir).

În vârstă de 51 ani, Mihai Aurelian Apostu este căsătorit și are un băiat de 15 ani. Domnul Apostu ne-a spus că va merge la concert împreună cu soția.

“Sunt bucuros, nu mă așteptam să fiu tocmai eu câștigătorul. Se pare că am avut un noroc chior, fiind abia a șasea persoană extrasă din urnă, la tragerea la sorți. Nu pot spune că sunt un fan înrăit al formației Direcția 5, dar oricum sunt printre preferații mei din muzica românească. O să merg la concert cu soția, abia aștept!”, a spus domnul Apostu.