Partener al Raliului Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile, compania Data ERP a decis să ofere premii nu doar concurenților, ci și  spectatorilor care vor asista la această competiție. Întrecerea care se va disputa în 15 și 16 iunie, contează ca etapa a patra în Campionatul Național de Raliuri Dunlop, și este inclusă în calendarul FIA European Rally Trophy și FIA Balkan Rally Trophy.

Cu doar o zi înaintea startului festiv al Raliului Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile, Data ERP, partener al organizatorului competiției, a anunțat că le pregătește o nouă surpriză celor care vor lua parte la eveniment. Astfel, după ce anunțase că va oferi echipajului câștigător o suită de aplicații integrate de planificare a resurselor întreprinderilor care este bazată pe cea mai populară platformă de tip ERP, vine cu premii substanțiale și pentru fanii care vor asista la întrecere.

Astfel, cei care vor vizita standul Data ERP, se vor putea înscrie la o tombolă, premiile puse la bătaie având valoarea totală de 3.300 de euro. Iată și lista premiilor:

Premiul 1: Instalare platformă de bază și cinci module la alegere- 1.700 euro

Premiul 2:  Instalare platformă de bază și trei module la alegere- 1.100 euro

Premiul 3: Instalare platformă de bază și modul CRM- 500 euro

Trebuie precizat că este necesar ca beneficiarii premiilor să dețină un server sau PC pe care să poată fi instalat Linux. Instalarea Linux/Ubuntu este gratuită.

Mai multe detalii despre softurile de planificare ale resurselor întreprinderii puteți obține pe pagina de web www.dataerp.ro sau pe Facebook, la facebook.com/dataerp.ro.

Partenerul principal al ediției din acest an este Consiliul Județean Bacău, în asociere cu Primăria Onești, Primăria Moinești, Primăria Bacău și Primăria Zemeș. Sponsor principal: Dedeman Automobile. Principalul partener tehnic va fi Helios Bacău, companie cu rețea de distribuție a carburanților din zona Moldovei. Parteneri: Jidvei, Arena Mall, Selgros, Hotel Dumbrava, Lux-Artim, Grafit, Data ERP, Helen Hotel, Hotel Decebal. Parteneri media: TVR 1,  TVR 3, TVR Iași, Telekom Sport, EuropaFM.

Sursa foto: dandima.ro