Amplasată în zona gării, într-o locație foarte accesibilă conducătorilor auto, spălătoria auto SELF SERVICE NEVILA vine în întâmpinarea clienților săi cu un pachet complet de servicii. Pe lângă programul complet de spălare, tot aici poți să îți faci plinul cu lichid de parbriz, să îți odorizezi mașina sau să aplici luciu pe anvelope.

Tot mai multe persoane preferă să își spele singure mașinile, practică ce le permite să economisească timp și bani, însă rezultatul nu este de fiecare dată cel dorit. Contează mult și ce spălătorie alegi, nu doar cât de priceput ești în mânuirea pistolului cu apă.

Echipată cu tehnologie ultramodernă, dimensionată corect pentru procesul de spălare, și consumabile de cea mai bună calitate, spălătoria auto “self service” Nevila este pregătită să elimine complet toate neajunsurile întâmpinate la alte spălătorii și să dea satisfacție deplină clienților, care se vor convinge cu această ocazie că tot lucrul făcut de ei înșiși e cel mai bine făcut.

Spălătoria auto “self service” Nevila își așteaptă clienții cu nu mai puțin de cinci programe de spălare. Există program de spălare cu perie spumantă alimentată permanent cu șampon cald ce curăță profund orice suprafață. Sau programul de spălare cu înaltă presiune și detergent solid cald cu particule active. Spumarea este și ea de două feluri: normală, cum întâlnești peste tot, sau tip zăpadă, care înmoaie și cel mai gros strat de murdărie.

Avantajul este că poți să-ți îngrijești mașina după bunul plac.

Poți aplica mașinii un tratament cu ceară, pentru mai multă strălucire și protejarea stratului de lac, în timp ce programul de clătire cu apă demineralizată (osmoză) lasă suprafața spălată fără nici o pată, nefiind nevoie la final să mai ștergi mașina cu cârpa.

Alte atuuri: poți opta pentru câte programe de spălare dorești, nu mai trebuie să aștepți ore în șir până ajungi la rând, iar pistoalele de spălare și furtunurile sunt foarte ușoare, putând fi manevrate chiar și de către o doamnă.

IMPORTANT! Puteți schimba programul în orice moment, selectând programul dorit doar printr-o simplă atingere de buton.

„Îmi place foarte mult pentru că nu e chiar la stradă, să te vadă toată lumea, aici te poți desfășura în voie. Dar mai ales sunt foarte mulțumit de presiunea apei, spre deosebire de alte spălătorii din oraș unde te chinui să dai murdăria jos de pe mașină”, a opinat unul dintre primii clienți ai spălătoriei Nevila Self Service.

Grupul de firme Nevila, deținut de omul de afaceri Laurentiu Neghină, mai deține, pe lângă lanțul de magazine cu același nume, afaceri în domeniul panificației dar și o fabrică de procesare a cărnii, asigurând totodată și peste 300 de locuri de muncă, din care mai mult de jumătate în producție.