Un poliţist din Prahova a sunat la 112, în urma unui conflict cu soţia. După ce partenera de viață i-a tras câteva palme, agentul şi-a chemat colegii în ajutor, scrie observator.tv.

Pentru a evita orice fel de reclamaţii, bărbatul a acţionat ca la carte. Nu şi-a imobilizat soţia, ca să nu pară că a agresat-o, ci a sunat la 112. În faţa poliţiştilor, femeia nu a explicat clar motivele de la care a pornit conflictul, mai menționează sursa citată.

“Joi, 20 februarie a.c., în jurul orei 20:40, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la comiterea unei fapte de violență în familie, pe raza comunei Florești.

În baza sesizării, echipa operativă s-a deplasat la fata locului, unde a constatat faptul că, pe fondul unor neînțelegeri familiale și a unor discuții purtate în contradictoriu, o femeie în vârstă de 35 de ani și-ar fi agresat fizic soțul (41 de ani) și fiica (16 ani).

Persoanele agresate nu au necesitat transportul la spital.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de femeie, urmând a fi prezentat procurorului supraveghetor pentru a dispune în consecință.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, informează IPJ Prahova.