Poliţiştii băcăuani, susţinuţi de şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean, chestor de poliţie Oprişan Vasile au dedicat ziua de ieri donării de sânge.

Activitatea s-a desfăşurat în cadrul campaniei Speranţă pentru viaţă! Donează sânge!, apelul la salvarea de vieţi fiind adresat de Asociaţia Bronx People.

Astfel, poliţişti de ordine publică, rutieră şi de acţiuni speciale au donat sânge, atât pentru a da o şansă celor în nevoi, cât şi pentru a adresa un îndemn către cetăţenii judeţului de a se alătura unei cauze nobile.

“Am fost onorat să particip la această activitate, împreună cu Asociaţia Bronx People, cu doamna prefect Maricica Luminiţa Coşa, precum şi cu celelalte structuri M.A.I de la nivelul judeţului. Alături de colegii mei, dorim să subliniem necesitatea donării de sânge, apel vital pentru semenii noştri. Suntem prezenţi, ca de fiecare dată, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor şi le recomandăm să ni se alăture în astfel de campanii”, a declarat şeful inspectoratului, chestor de poliţie Oprişan Vasile.

(Sursa: IPJ Bacău)