Refuz plătit scump! Un judecător de la Judecătoria Tulcea l-a condamnat la 2 ani și 7 luni de închisoare cu executare pe un bărbat de 35 de ani din Comănești, după ce acesta a fost prins băut la volan, dar s-a sustras prelevării de probe biologice.

“La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 08.00, poliţiştii Postului de Poliţie Gârleni au depistat un tânăr de 25 ani pe numele căruia Judecătoria Buhuşi a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Tânărul în cauză va executa o pedeapsă de 8 luni şi 20 zile închisoare pentru sâvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

La aceeaşi dată, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Comăneşti au depistat un bărbat de 35 ani, din Comăneşti, împotriva căruia Judecătoria Tulcea emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta fiind condamnat la 2 ani şi 7 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Cei în cauză au fost escortaţi şi depuşi în Penitenciarul Bacău”, se arată într-un comunicat al IPJ Bacău. (foto: imagine ilustrativă)