Echipa de junioare IV a clubului de handbal OK Sport Onești a realizat o performanță remarcabilă în acest weekend. Fetele pregătite de profesorul Adrian Sava s-au calificat în elita handbalului juvenil la categoria de vârstă 12-13 ani, după ce s-au impus, într-o manieră entuziasmantă, în finala mică a turneului semifinal, ce s-a încheiat astăzi, la Galați.

În cadrul turneului semifinal, micuțele handbaliste de la OK Sport Onești au contabilizat trei victorii și o înfrângere și și-au câștigat astfel dreptul de a evolua la turneul final, alături de cele mai bune 15 echipe din țară, printre care se mai numără o reprezentantă a județului Bacău – CSO Buhuși.

Rezultatul obținut la Galați de echipa de junioare IV a clubului OK Sport Onești este cu atât mai merituos în condițiile în care o bună perioadă de timp sportivele nu au putut beneficia de locul tradițional de antrenament, sala de sport din incinta Complexului Sportiv fiind transformată până de curând în centru de vaccinare.

Turneul final se va desfășura la începutul lunii viitoare, mai exact în perioada 2-6 iunie.

Rezulte obținute în grupă:

ACS Viitorul Oțelul Galați – ACS OK Sport Onești 20-22;

LPS Brăila – ACS OK Sport Onești 11-30;

CSO Buhuși-ACS OK Sport Onești 27-24.

Finala mică, locurile 3-4:

ACS OK Sport Onești-CSS NR. 1 Constanța 26-22.

„Un turneu semifinal care vine după o perioadă pandemică care a pus în mare dificultate pregătirea echipei noastre, dar care încununează munca de ani de zile a acestor fete minunate. Aducem mulțumiri deosebite părinților acestora care asigură suport din toate punctele de vedere – am avut ceea mai frumoasă galerie!, Primăriei Onești, care este sprijină activitatea sportivă și tuturor celor care într-un mod sau altul ne-au fost mereu aproape”, a declarat profesorul Adrian Sava.

Componența echipei OK Sport Onești: Maga Diana, David Antonia-Teodora, Calapod Alexia, Radu Ioana, Căruceriu Irina, Gavril Karina, Florea Anthonia Ana-Maria, Panfil Anastasia, Luca Sara-Ioana, Luca Rebeca-Elena, Turcu Bianca, Enea Miruna, Higiu Erica, Șerban Roberta, Olteanu Bianca, Bejenaru Briana, Mînicuță Anca-Lavinia și Lucaci Natalia. (foto: OK Sport Onești)