Chiar dacă a reușit să construiască o companie de top, care numai anul trecut a raportat o cifră de afaceri de 4,4 milioane de euro, și se gândește să-și dezvolte business-ul, omul de afaceri oneștean admite faptul că există o problemă: “singura problemă o reprezintă forța de muncă”.

Oneșteanul Cătălin Mahu, care deține lanţul de restaurante “La Mama”, are în plan o extindere anul viitor cu încă două noi locaţii. “Străinii sunt înnebuniți după ciorbe, sarmale și papanași”, spune Mahu, într-un interviu acordat News.ro.

„Mi-aş dori ca în 2020 să mai deschidem încă măcar două noi restaurante, în principiu în Bucureşti. Eu sunt adeptul restaurantului de stradă. Avem un restaurant şi într-o galerie comercială şi totodată am închis în trecut unul aflat într-un mall. Singura problemă o reprezintă forţa de muncă. Atâta timp cât poţi să construieşti restaurante mai repede decât poţi să angajezi echipe pentru acele restaurante, frâna este la angajare. Adevărul este că astăzi nu se mai găsesc spaţii bune pentru deschis restaurante”, a declarat omul de afaceri oneștean.

La Mama este un lanț de restaurante axat pe bucătăria tradițională românească ce numără în prezent 7 unități, toate situate în București, ultima dintre acestea fiind deschisă în incinta Muzeului Țăranului Român, la 20 de ani de la debutul afacerii.

Citește AICI interviul acordat de Cătălin Mahu pentru News.ro. (foto mic: facebook.com/ La Mama)