Platforma de turism Booking.com, pe care sunt prezente aproape 30 de milioane de unități de cazare din toată lumea, inclusiv din România, oferă de 7 ani o serie de premii în cadrul programului anual de apreciere Guest Review Awards, care recunoaște ospitalitatea deosebită a partenerilor.

În cadrul ultimei ediții a premiilor Guest Review Awards, o unitate de cazare din Onești, este vorba despre Hotelul Trotuș, a fost declarată câștigătoare.

Hotelul Trotuș a primit astfel din partea Booking.com pachetul cu premiul Guest Review Awards, conținând o scrisoare, un certificat și un sticker pentru geam.

Programul Guest Review Awards este programul anual de apreciere al Booking.com, care recunoaște ospitalitatea deosebită a partenerilor săi, în conformitate cu scorurile evaluărilor lăsate de oaspeți după sejur.

Pentru a câștiga un premiu Guest Review Awards 2018 proprietățile trebuie să îndeplinească următoarele criterii: un scor din evaluări între 8 și 10 și cel puțin 5 evaluări online.

Website-ul și aplicațiile mobile Booking.com sunt disponibile în peste 40 de limbi, oferă 28.344.736 de opțiuni de cazare și acoperă 145.848 destinații în 228 țări și teritorii din lumea întreagă.

Numai pe platforma Booking.com, în fiecare zi sunt rezervate peste 1.550.000 înnoptări.