Pentru prima dată în istoria recentă a Oneștiului – după cum menționează primarul Nicolae Gnatiuc, într-o postare pe Facebook – terenurile aflate în proprietatea municipiului și situate sub spațiile comerciale vor putea fi vândute utilizatorilor de drept.

Primarul susține că acest demers se dorește a fi o mână de ajutor întinsă oamenilor de afaceri din Onești.

“Profitând de unele modificări aduse de noul cod administrativ, într-o viitoare şedinţă de Consiliu Local voi propune un proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind regimul juridic al drepturilor de proprietate publică și de proprietate privată ale unităţii administrativ-teritoriale.

Este vorba despre o mână de ajutor întinsă oamenilor de afaceri şi întreprinzătorilor prin reglementarea concesionării , închirierii sau vânzării terenurilor aflate în proprietatea publică sau privată a UAT Oneşti.

Întreaga documentaţie, ce cuprinde Referatul de aprobare, Raportul de specialitate, proiectul actului normativ şi anexele acestuia, poate fi consultată la sediul Primăriei Municipiului Oneşti sau pe site-ul www.onesti.ro secţiunea Transparenţă decizională/ Consultare publică”, se arată în postarea primarului Gnatiuc.

Cei interesați pot transmite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre, zilnic, de luni până vineri, între orele 8,00-16,00 până la data de 30 noiembrie 2019 la Registratură Primăriei Oneşti din b-dul Oituz, nr.17, prin fax la nr.0234/313.911 sau prin e-mail la secretar@onesti.ro.