Poliţiştii au identificat şi reţinut doi tineri care, în ziua de 30 iulie a.c. ar fi agresat trei persoane, în faţa locuinţei acestora, în Comăneşti.

La data de 30 iulie a.c, poliţiştii din Comăneşti au fost sesizaţi de un localnic de 60 de ani, cu privire la faptul că, în dimineaţa aceleaşi zile, doi tineri, unul de 23 de ani şi celălalt de 25 de ani, l-ar fi agresat în faţa locuinţei sale.

În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate, poliţiştii au stabilit că tinerii s-ar fi deplasat la locuinţa bărbatului de 60 de ani, l-ar fi agresat, ar fi pătruns în curte şi i-ar fi distrus o parte din geamurile locuinţei.

De asemenea, bănuiţii i-ar fi agresat şi pe fiul reclamantului şi concubina acestuia, o femeie de 37 de ani, din judeţul Braşov.

Poliţiştii îi cercetează pe cei doi bănuiţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu şi distrugere.

Tinerii au fost reţinuţi de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti. (foto: arhivă)

Sursa: IPJ Bacău