Trei mașini au fost avariate, azi-dimineață, în jurul orei 05.00, în Onești, în parcarea Primăriei, după ce un șofer, care circula pe strada Aleea Parcului, nu a mai reușit să ia virajul de 90 de grade și s-a înfipt” într-unul dintre autoturismele parcate.

În urma impactului, mașina lovită a ricoșat în alte două autoturisme aflate în parcate, acestea fiind la rândul lor avariate. Este vorba despre un Opel J, o Dacia 1310 și un autoturism Alfa Romeo, înmatriculat în Italia.

Proprietarii celor trei mașini avariate au dat deja declarații la poliție, iar acum se așteaptă ca șoferul care a produs accidentul să se prezinte la rândul lui în fața organelor legii, pentru a explica cum s-a întâmplat grozăvia.

Potrivit legii, șoferul vinovat are la dispoziție 24 de ore din momentul producerii tamponării pentru a declara cele întâmplate.

Din informațiile UNU pe Trotuș, în urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri oneșteni au identificat deja proprietarul mașinii – de văzut dacă acesta se afla la volan în momentul producerii tamponării, sau șoferul era o altă persoană. În oricare dintre aceste două situații, șoferul vinovat – care cel mai probabil era băut – are la dispoziție 24 de ore să declare accidentul.