În urma reluării pompării apei de către CRAB pe conducta de aducțiune DN 800 mm, Stația Tratare Dărmănești-Tg.Ocna-Onești, la ora 18.20 a început să curgă apă în rezervorul Cuciur de unde este alimentat tot orașul Onești. La ora actuală, debitul asigurat este de aproximativ 170 mc/h, mult mai mic decât debitul normal de 500 mc/h. În această situație, nivelul minim de pompare a apei înspre oraș, în rezervorul Cuciur, va fi atins în cursul dimineții de mâine, 18 septembrie 2019. 

 

Având în vedere debitul mult mai mic asigurat, precum și ora târzie de intrare a apei în rezervor, RAJA SA preconizează reluarea furnizării apei potabile în municipiul Onești mâine dimineață, începând cu ora 08.00.

 

Asigurăm încă o dată toți abonații din Onești, că pe tot parcursul nopții echipele de intervenții vor monitoriza în teren atât starea tehnică a conductelor cât și debitele de intrare, iar imediat ce se va asigura nivelul minim de pompare din rezervorul Cuciur, echipele noastre vor efectua manevrele de vane pentru reluarea alimentării cu apă a municipiului Onești, în condițiile tehnice și de calitate prevăzute de lege.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă cerem scuze pentru disconfortul creat! (sursa: comunicat de presă RAJA Onești)