În ultimele 24 ore, la nivel județean, pompierii militari au acționat pentru stingerea a două de incendii, precum și pentru gestionarea unui număr de 11 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență.

Una dintre intervențiile gestionate în cursul zilei de marți a avut loc în orașul Comănești, strada Aleea Parcului, la ora 17:00. Garda de Intervenție Comănești a fost solicitată să intervină pentru deblocarea unei uși de acces într-un apartament situat la etajul I al unui imobil.

Sosiți la fața locului militarii au intervenit cu ajutorul scării culisabile și au pătruns în apartamentului prin balcon acestuia.

În apartament pompierii militari au constat că de la unul din arzătoarele aragazului se simțea un puternic miros de gaze, fapt pentru care au procedat la în închiderea tuturor aparatelor conectate la rețea și au aerisit apartamentul.

Din nefericire, în interior a fost găsită proprietara, care a fost declarată decedată de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Bacău. (sursa: ISU Bacău; foto: arhivă)