Din cauza unei avarii apărută pe conducta de aducțiune aparținând CRAB, operatorul de apă din Onești, RAJA SA, a fost nevoit să întrerupă furnizarea apei potabile în Onești, astăzi, începând cu ora 16.30.

“În sensul celor prezentate mai sus, reprezentanții RAJA SA s-au deplasat pe traseul conductei de aducțiune și au depistat avaria, între localitățile Onești și Tuta. Conducerea CRAB a fost informată despre producerea avariei și faptul că, în vederea reducerii neplăcerilor cauzate locuitorilor municipiului Onești pe care le-ar implica lipsa apei potabile, este necesară intervenția în regim de urgență.

În această situație, RAJA SA Constanța, în calitate de Operator-Cumpărător al apei potabile vândută – furnizată de către SC COMPANIA REGIONALĂ DE APĂ BACĂU SA, și-a arătat disponibilitatea de a se alătura echipelor CRAB și a sta la dispoziția acestora cu tot suportul necesar, logistic și forță de muncă, în funcție de solicitări.

Apa potabilă va fi furnizată în Municipiul Onești în seara aceasta, între orele 18.00 – 20.00 și după un program riguros stabilit, pe care îl vom face public imediat ce reprezentanții CRAB ne vor comunica durata întreruperii furnizării apei potabile!”, se arată într-un comunicat de presă emis de RAJA Onești.