UPDATE – 07.08: „În urma incendiului au ars 80 de metri pătrați de acoperiș și bunuri din trei încăperi. Cauza probabilă a producerii incendiului: foc deschis în spații închise”, a declarat mr. Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

UPDATE – 07.05: Potrivit unor surse neoficiale, fratele femeii este cel care a alertat pompierii și tot el a încercat să o salveze pe aceasta și pe fiica ei, în zadar însă, ușa casei fiind încuiată. Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de două ore, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cele două victime, care au fost găsite carbonizate. Aceleași surse susțin că locuința care a luat foc era închiriată de către victimă.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Două persoane au murit, în această dimineață (n.r. miercuri, 17 aprilie), în jurul orei 04.00, într-un incendiu care a izbucnit într-o locuință din satul Cașin, comuna Cașin, situată lângă Onești.

În ciuda intervenției prompte a pompierilor oneșteni, pentru o tânără de 34 de ani și fiica acesteia, de numai 9 ani, nu s-a mai putut face nimic, acestea fiind găsite fără suflare în casa cuprinsă de flăcări.

Vom reveni cu amănunte.