.

Un șofer în vârstă de 40 de ani, din Galați, nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată, iar mașina pe care o conducea și în care se mai aflau trei persoane a fost lovită de o locomotivă, în această după-amiază, în jurul orei 12.00, la Târgu Ocna, județul Bacău.

Din fericire, în urma impactului nu au rezultat victime omenești, doar o fetiță de 7 ani, pasageră a autoturismului, suferind o ușoară contuzie toracică, fără a necesita însă internarea.

Din cercetările efectuate de către polițiștii rutieri târgocneni, bărbatul de 40 de ani care se afla la volanul autoturismului și se deplasa către DN 12A, la o trecere la nivel cu calea ferată simplă fără bariere, nu a respectat semnificația indicatorului “Oprire”, nu s-a asigurat corespunzător și a intrat în coliziune cu locomotiva trenului regio Mărășești – Comănești.

Nici șoferul și nici conductorul trenului nu consumaseră alcool.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În urmă cu aproximativ o lună, trei persoane au murit și alte două au fost rănite într-un alt accident feroviar petrecut în județul Bacău, în comuna Itești. (foto: captură Acum TV)