Jandarmii băcăuani alături de polițiști, pompieri voluntari și voluntari au participat la o misiune cu o încărcătură emoțională deosebită, dată de dispariția unui bătrân din Tg.Ocna. Acesta dispăruse de două zile într-o pădure din zonă.

Spre bucuria tuturor, finalul a fost fericit, iar bătrânul s-a întors în brațele copiilor și nepoților.
Doi dintre jandarmii băcăuani care au participat la misiune și l-au găsit pe bătrân au spus că emoțiile i-au încercat destul de puternic.

Plutonierul adjutant Anghel Gabriel a spus că a umblat prin toate locurile, gândindu-se că persoana trăiește si că misiunea va fi un succes. La rândul său, plutonierul adjutant Neagu Dumitru a mărturisit că în cei 18 de ani de când a îmbrăcat uniforma Jandarmeriei a participat la mai multe misiuni de acest gen și de fiecare dată a fost mișcat de emoția unui astfel de moment. Ca și colegul său a crezut că totul va fi bine și s-a gândit la nepoții și copii bătrânului care îl așteaptă acasă, acest lucru dându-i o motivație în plus.
Felicităm toți participanții pentru efortul depus și pentru succesul misiunii! (sursa: Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău)