Dan Pătatu, a doua victimă a lui Gheorghe Moroșan, a fost condus pe ultimul drum sâmbătă, 6 martie, la cinci zile după ce a fost ucis fără vină, într-un apartament din Onești, tragedie care a îngrozit o țară întreagă.

Jale mare la cimitirul bisericii “Sf. Nicolae” din Onești, sâmbătă, 6 martie, unde familia, apropiații și zeci de oneșteni, oameni simpli, l-au condus pe ultimul drum pe Dan Pătatu, salariatul de la Chimcomplex SA Borzești care a fost ucis cu sânge rece la începutul săptămânii, după ce fusese luat ostatic alături de colegul său, Silviu Iștoan.

Soția lui Dan Pătatu care, ca o ironie a sorții, lucrează ca asistent medical la secția de chirurgie din cadrul spitalului din Onești, unde a fost tratat ucigașul partenerului său de viață, și-a jelit bărbatul neîncetat, avându-l alături pe băiatul lor de 18 ani, profund afectat la rândul său de drama familiei.

Dan Pătatu și Silviu Iștoan au murit înjunghiați într-un apartament din Onești, după ce mai bine de cinci ore au fost chinuiți de Gheorghe Moroșan, cel care le-a luat viața într-un acces de furie.