Un accident rutier cumplit, care s-a soldat cu decesul a două persoane, a avut loc, în această după-amiază, pe DN 2F, în afara localității Holt, comuna Letea Veche, după ce o mașină a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal cu un alt autoturism, care circula din sens opus.

În urma impactului, cele două persoane aflate în autoturismul care circula regulamentar – o femeie de 57 de ani și un bărbat de 60 de ani – au murit, iar șoferul vinovat de producerea tragediei, un bărbat de 65 de ani, a ajuns la spital cu dureri în piept și escoriații.

“Pe DN 2F, în afara localității Holt, a avut loc un accident rutier fiind implicate două autoturisme. Evenimentul s-a produs din cauza pătrunderii pe contrasens a unui autoturism, acesta intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism în care se aflau două persoane. În urma evenimentului a rezultat decesul persoanelor din autoturismul ce se deplasa regulamentar și rănirea șoferului vinovat. Traficul rutier momentan este blocat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal Cătălina Păduraru.

“În urma coliziunii dintre cele două autoturisme, au rezultat 3 victime încarcerate, dintre care 2 decedate – o persoană de sex masculin de 60 de ani și o persoană de sex feminin de 57 de ani. Cea de-a treia victima, de 65 ani, cu dureri în piept și escoriații, a fost transportată la UPU de SMURD”, a declarat mr. Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.