În urmă cu puține momente, la sediul Asociației Județene de Fotbal (AJF) Bacău, a fost stabilit, prin tragere la sorți, programul meciurilor din play-off-ul campionatului județean, cel în urma căruia vom afla reprezentanta județului Bacău la barajul de promovare în Liga a 3-a.

În calculate au intrat cele mai bune trei echipe din fiecare dintre cele două serii, cu amendamentul ca aceste grupări să dețină Certificatul de Identitate Sportivă (CIS), fără de care nu poate promova.

În acest fel, au apărut modificări importante în structura play-off-ului.

Pentru că nu dețineau CIS-ul, formațiile Voința Oituz și Vulturul Măgirești, din seria “Valea Trotușului”, și Voința Gârleni, din seria “Bacău”, au fost înlocuite cu Uzu Dărmănești, CSM Moinești, respectiv Viitorul Nicolae Bălcescu.

FC Viitorul Curița va debuta în play-off pe terenul formației Dinamo Bacău (locul 2 în seria “Bacău”), după care va primi vizita principalei contracandidate la promovare, CSM Bacău ( pe 15 mai).

Programul etapei I din play-off (11 mai)

Dinamo Bacău – FC Viitorul Curița

CSM Bacău – Uzu Dărmănești

Viitorul Nicolae Bălcescu – CSM Moinești

Vom reveni cu amănunte.

Altfel, în ultima rundă din sezonul regulat, FC Viitorul Curița și-a trecut în cont, ieri, un nou succes reconfortant, scor 7-0, pe teren propriu, cu Vulturul Măgirești.