Unul dintre cei mai importanți stand up comedianți din România, Cosmin Nedelcu – Micutzu, se va afla într-un mini turneu în Moldova, intitulat “Zâmbete și Empatie”, într-un weekend prelungit. Micutzu ajunge la Onești vineri, 10 mai, spectacolul fiind programat de la ora 20.00, la Casa de Cultură.

Pe Micutzu îl știți de la “iUmor”, unde a fost invitat special pentru mai multe sezoane, dar și din serialul Băieți de Oraș, iar acum îl puteți vedea în cel mai nou show al său de stand up comedy.

Mini turneul cu show-ul Zâmbete și Empatie începe  joi, 9 mai, când Micutzu și invitații lui, Claudiu și Geo, se vor afla în Vaslui și va continua la Onești pe 10 mai, la Suceava pe 11 mai, Botoșani, 12 mai și Focșani, 13 mai.

REGULĂ

Spune-ne într-un comment cu cine vrei să vii la show, dă un like acestei postări ca să ne convingi şi dă un share pentru noroc. Doar trecând prin aceşti trei paşi vei fi înscris în concurs.

Câștigătorul invitației duble va fi desemnat prin tragere la sorți și va fi contactat de reporterii UNU PE TROTUȘ pe Facebook, în privat, pentru a stabili data și ora la care îi va fi înmânată invitația.

CONCURSUL SE ÎNCHEIE VINERI, 10 MAI, LA ORA 15.00.