UPDATE: Pompierii oneșteni au fost solicitați să intervină pentru evacuarea apei și din două grădini, una din Onești, pe strada Stejarului, în cartierul TCR, și alta din localitatea Oituz.

ȘTIREA INIȚIALĂ

În urma ploilor torențiale din ultimele ore, mai multe curți din Onești, Târgu Trotuș, Livezi și Răcăciuni au fost inundate, informează purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, mr. Andrei Grecu.

Pompierii oneșteni au fost solicitați să intervină pentru evacuarea apei din două curți de pe străzile Mihai Bravu și Calea Adjudului (vezi foto). În privința proprietății de pe strada Mihai Bravu, este pentru a doua oară când aceasta este inundată, numai în ultima lună.

Pe DN 2 – E 85 au fost semnalate aluviuni pe cele două tronsoane de drum. În urma inundațiilor de pe raza localității Gheorghe Doja, pentru îndepărtare efectelor acestora intervin forțe și mijloace din cadrul Primăriei Răcăciuni și de la DRDP Iași.

În comuna Valea Seacă, un tir încărcat cu apă îmbuteliată s-a răsturnat pe carosabil (E 85) și prezintă scurgeri de ulei.