Un conflict spontan izbucnit pe strada Cornișa Bistriței din Bacău, în fața Școlii Nr. 10, s-a încheiat tragic, cu decesul unui bărbat de 53 de ani. Două persoane au fost reținute de polițiști. Din primele informații, se pare că totul ar fi pornit de la o șicanare în trafic. Principalul suspect ar fi coborât dintr-o mașină, a lovit victima și apoi a dispărut.

„În data de 6 iulie, în jurul orei 19.35, polițiștii băcăuani au fost sesizați prin apel 112 despre un conflict spontan produs într-un cartier din municipiul Bacău.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit identitatea victimei, un bărbat de 53 din municipiul Bacău a cărui deces a fost constatat de echipajul de ambulanță sosit la fața locului.

În urma activităților desfășurare au fost identificate două persoane care au fost conduse la sediu poliției pentru audieri. În cauză se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău”, au declarat reprezentanții IPJ Bacău. (foto: imagine ilustrativă)

Știre în curs de actualizare.