UPDATE – 12.04: Potrivit ultimelor informații transmise de ISU Bacău, în accident a mai fost implicat și un autoturism, care a intrat în coliziune cu remorca uneia dintre autoutilitare. În total au rezultat patru persoane rănite.

Dintre cele patru persoane rănite, trei (doi adulți și un minor în vârstă de 12 ani) au fost preluate de echipajele medicale și transportate la Spitalul Onești, în timp ce una a refuzat transportul la spital.

UPDATE – 11.45: În accidentul de la Hârja, comuna Oituz, au fost implicate de fapt două autoutilitare, nu două microbuze, cum am fost informați inițial.

GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI PETRECUT LA HÂRJA – CLICK AICI

ȘTIREA INIȚIALĂ

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut în această dimineață, în jurul orei 10.30, în localitatea Hârja, comuna Oituz, la aproximativ 13 kilometri de Onești, după ce două microbuze s-au izbit.

La fața locului s-au deplasat două ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Bacău – Substația Onești, un echipaj SMURD și o autospecială cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Onești.

Din informațiile existente la această oră, nu sunt persoane încarcerate.

Nu se cunosc deocamdată cauzele producerii accidentului. (foto: arhivă)

Vom reveni cu amănunte.