Un SUV BMW X5 a aterizat, ieri (n.r. – duminică, 19 august), în albia râului Cașin din Onești, nu înainte însă de a lovi o mașină staționată într-una din parcările de pe strada Alexandru Ioan Cuza.

Izbitura a fost atât de puternică, încât mașina staționată – marca Skoda Octavia – a urcat cu una dintre roți pe bordura din față, deși se afla în viteză și cu frâna de mână trasă.

Mașina avariată în parcare aparține familiei avocatului Ionuț Crăciun și adesea era condusă de soția acestuia, Elena Crăciun, și ea foarte cunoscută în viața publică oneșteană, deținând în momentul de față un mandat în Consiliul Local Onești.

Elena Crăciun, care în ultimii ani a lucrat la cabinetul parlamentar al fostului deputat Valerian Vreme, a ajuns în Consiliul Local Onești pe listele PSRo, înlocuind-o pe dr. Oana Secară, managerul Spitalului Municipal Onești, care și-a depus mandatul la numai două luni după alegerile locale din 2016.

Lângă mașina avariată era parcat și celălalt autoturism al familiei Crăciun, tot o Skoda Octavia, însă aceasta a scăpat ca prin minune fără nicio zgârietură.

Detalii despre accidentul produs duminică în Onești – AICI.